Gondoskodunk az elsősegély nyújtók bőrvédelméről

voroskereszt03

Ezen a nyáron is a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt fiatal elsősegélynyújtói óvják a strandolók biztonságát. 19 balatoni strandon több mint 300 önkéntes teljesít szolgálatot a szezonban, akik a vízben és a vízparton szerzett sérüléseket látják el.

Amikor 3 éve először megkereste a Dr.Kelen-t a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat, hogy támogassuk a programot, azonnal igent mondtunk, hiszen a Dr.Kelen számára kiemelt fontosságú az egészséges életmód és a társadalmi felelősségvállalás.

Igazán tiszteletre méltó, hogy a Magyar Vöröskereszt külön programot szentel a balatoni nyaralók védelmére és nagyon nagyra becsüljük a fiatal önkéntesek munkáját, akik évről-évre szabadidejüket és energiájukat áldozzák, hogy ez a program megvalósulhasson.

Kelen Réka a Dr.Kelen kereskedelmi és marketing vezetője az önkéntesek munkája kapcsán a sajtótájékoztatón elmondta: „Meg vagyok győződve róla, hogy ez a program messze túlmutat ezen a 2 nyári hónapon, hiszen ezek a fiatal önkéntesek példát mutatnak a környezetük számára, felhívják a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára.”

Nagy öröm a Dr.Kelen számára, hogy immár 3. éve támogathatjuk ezt a programot a saját eszközeinkkel. Életet ugyan nem tudunk menteni, de a Dr.Kelen SUN napkrémek védelmet biztosítanak az önkéntesek számára, hogy biztonságban végezhessék munkájukat.

A program idén is több szponzornak köszönhetően valósul meg. A cégek mellett egyébként bárki segíthet a Magyar Vöröskereszt központi oldalán működő online adományozási felületen.

Legyél bronzbarna egész évben!

Mára már mindenki egyetért abban, hogy a szoláriumozás nem ördögtől való dolog, nagyon sok jótékony hatása van, de a te felelősséged, hogy mértékkel és kellő

Tovább >>

Ne égesd magad!

Egészség adta szabadság nyáron is… Itt a nyár, végre kiszabadultunk a négy fal közül, néhány nap alatt akarunk egész évre való barnaságot szerezni, a gyerek

Tovább >>

Magyar Brands

Nagy büszkeséggel adjuk hírül, hogy a Magyar Brands Szakmai Bizottságának döntése alapján 2020-ban a Dr.Kelen két kategóriában; „Kiváló fogyasztói márka” és „Innovatív márka” kategóriában is

Tovább >>

Hogyan működik az önbarnító?

Sok tévhit és alaptalan félelem él a köztudatban az önbarnítók használatával kapcsolatban, pedig ez a legbiztonságosabb mód, amely napallergiásoknak, érzékeny fehér bőrűeknek is lehetőséget teremt

Tovább >>

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Top