Kelen Réka - dr.Kelen

Kelen Réka

A családi hagyományokat színesítve a Corvinus Egyetem Nemzetközi tanulmányok szakán szerzett diplomát. Ezt követően külügyi területen és a PwC nemzetközi könyvvizsgáló és gazdasági tanácsadó cégnél dolgozott, ami nem csak a munka tartalma szempontjából volt meghatározó, de vállalati kultúrában, struktúrában, munkaszervezésben is nagyon értékes tapasztalatot jelentett. Mindig vonzotta a nemzetközi környezet, számos idegen nyelven beszél, bejárta a „fél világot”.

„Még szinte gyerekszemmel figyeltem a Dr.Kelen megszületését majd fejlődését. Diákként hétvégenként gyakran besegítettem, büszkén képviseltem rendezvényeken a céget. A családi vállalkozás természetes része volt az életemnek, ebbe nőttem bele. Éppen ezért tartottam fontosnak, hogy diplomával a zsebemben teljesen új területen is megméressem magam és ismereteimet, látásmódomat bővítsem. Kifejezetten szerettem a munkámat, remek emberek vettek körül és sok sikerélményem volt, de tudtam, hogy nem halogathatom sokáig a döntést: végül a bátyámat követve én is a családi örökség folytatása mellett döntöttem. A családi érték továbbvitele mellett az is motivált, hogy kézzel fogható eredményét lássam a munkámnak, olyan termék előállításában vehessek részt, amely hozzátehet az emberek egészségéhez, mindennapi jólétéhez.”

Réka néhány évig édesanyja mellett tevékenykedett kereskedelem és marketing területen, majd két gyermeke megszületése után édesanyja visszavonult, és Réka ekkor teljeskörűen átvette a feladatkört. Friss látásmódja hamar nyomot hagyott a termékek és a cég megjelenésében. „A Dr.Kelen termékek olyan értéket képviselnek, amit mindenkinek meg kell ismernie. Számtalan pozitív vásárlói visszajelzést kapunk nap mint nap, de a kedvencem mégis ez a maga egyszerűségével: „Azt tudja, ami rá van írva.” Azt gondolom, ebben tényleg minden dicséret benne van. Korábban a készítmények magas szakmai minőségét a megjelenés és kommunikáció nem minden esetben tükrözte megfelelően. Célom ezen változtatni. Az egészség adta szabadság öröme mindenkinek jár, az én kötelességem pedig az, hogy erről mindenki tudjon.

A családi cég kétségtelen előnye a megkérdőjelezhetetlen bizalom, közösek az értékeink, melyekhez a konstruktív viták is hozzátartoznak. Nincs versengés, csak közös cél.

 Réka feszített tempóban él, a család és a munka közötti egészséges egyensúlyfenntartására törekszik, amiből a sport sem maradhat ki. Nincs olyan sportág, amit legalább egyszer ki ne próbált volna. Ha a családi logisztika engedi, biciklivel érkezik az irodába és a heti egy focit sem hagyja ki.

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Top