Murányi Ágnes - dr.Kelen

Dr. Murányi Ágnes

Alapító

A családi hagyományokat követve Dr. Murányi Ágnes is gyógyszerésznek tanult. Diplomáját 1971-ben, a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szerezte. Gyógyszertechnológus Szakgyógyszerész vizsgát tett, majd 1977-ben doktori fokozatot szerzett. Tanulmányai után gyógyszertárban, majd az Országos Gyógyszerészeti Intézetben dolgozott. Ezt követően hosszú évekig a Richter Gedeon Gyógyszergyárban tevékenykedett és férjéhez, Dr. Kelen Andráshoz hasonlóan olyan emblematikus kozmetikumok megszületésében is jelentős szerepet játszott, mint a Fabulon, a Fabulissimo és a Richtofit. A Richter Gedeon Rt. kozmetikai kutatás és gyártás részlegének felszámolását követően férjével 1992-ben alapította a Dr.Kelen-t.

Missziójának tekintette, hogy minél több emberhez eljussanak az egészséget szolgáló Dr.Kelen termékek. Elképesztő energiával, sokszor emberfeletti kitartásának köszönhetően azokat az ötleteket is keresztül vitte, melyekre mások azt mondták: lehetetlen. A partneri kapcsolatokban mindig elsősorban az embert látta, őszinte személyes emberi kapcsolatokat ápolt a szakmai és üzleti partnerekkel egyaránt. Miközben a tárgyaló asztalnál és a cégben is mindig elegáns kosztümben karakán partnernek bizonyult, a család mindig, minden körülmények között prioritást élvezett nála.

Aki ismeri Dr. Murányi Ágnest, mindenki Ági nénijét, tudja, hogy nemcsak kimagasló szakmai tudásával, temperamentumával és sokszor vakmerő ötleteivel, hanem kedvességével és az emberek szeretetével tette igazán teljessé a Dr. Kelen generációkra visszanyúló küldetését.

Ma már nagymamaként öt unokájának szenteli minden szabadidejét, gondoskodik róla, hogy egy percig se unatkozzanak, s közben próbálja elhinteni bennük a családi vállalkozás és a gyógyszerész szakma iránti elköteleződést. A cégben betöltött feladatait lányára, Kelen Rékára és vejére bízta, akik új lendülettel gondoskodnak arról, hogy a Dr.Kelen termékek még sokáig biztosítsák minél nagyobb közönség számára az egészség adta szabadság örömét.

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Top