ujdonságok slider - dr.Kelen
Körömgomba ecsetelő toll
Az ecsetelő toll használata praktikus, egyszerű és akár körömreszelő nélkül is hatékony. Természetes aktív anyagai felveszik a harcot a körömgombával. Védi, megfelelő állapotban tartja és hidratálja a körmöt. Az ecsetelő toll 200-250 körömkezelésre elegendő.
Bővebben >>
Stria krém
Segít megelőzni a hízás/fogyás, a várandósság és a hirtelen növekedés során jelentkező bőrcsíkok, ún. stria kialakulását, illetve javítja a meglévő csíkok állapotát. A természetes, borostyán-, centella-kivonat, Arginin+Lisin aminosavak és Pantenol optimális kombinációja támogatja a bőr kollagén és rugalmas rostjainak képződését. Hidratálja és feszesebbé varázsolja a bőrt.
Bővebben >>
Reuma emulgél
Az emulgélt reumatikus jellegű fájdalom seetén javasolt bemasszírozni. Meghatározó aktív anyagai a Boróka olaj, a Boswellin-kivonat ésa BioPerine. A reuma fiatalok és idősek mozgásszervi problémája, amely legtöbbször hát, nyak, derék és végtagfájdalom formájában jelentkezik. A panaszok gyakran visszvezethetőek túlzott igénybevételre, rossz testtartásra, gyulladásra, mely fájdalomhoz, beszűkült, korlátozott mozgástartományhoz vezet.
Bővebben >>
Előző
Következő
Top